Vooruitsigte van die Afrikaanse tydskrifmark : die lewenskragtigheid van Afrikaans, en hoe dit manifesteer in die lewenskragtigheid van Afrikaanse tydskrifte oor die korttermyn - Nanny, Pia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Assignment (MPhil)--University of Stellenbosch, 2007.