Ontstaansgeskiedenis van Die Oranjeklub, met spesiale verwysing na die bevordering van die Suid-Afrikaanse toonkuns - Botha, Yolanda (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MMus (Music))--University of Stellenbosch, 2009.