'n Studie van gay mans se verhouding met hul ouers voor en na openbaarmaking van hul seksuele oriëntasie - Matthews, Hambly Randall (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2002.