Die benutting van speltegnieke tydens maatskaplike gevallewerkintervensie met die kinderhuiskind - Swart, Petra (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (M Social Work (Social Work))--Stellenbosch University, 2008.