Die taak van kultuurorganisasies in minderheidskultuurgroepe met besondere verwysing na die ATKV - Kok, Frederik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1992.