Die psigososiale effek van postnatale depressie by die vrou: die persepsie en ervaring van die lewensmaat - Esterhuyse, Emerentia (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2006.