Die betrokkenheid van pa's in seuns se lewens : persepsies van seuns - Bodenstein, Johannes Marthinus de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MA (Psychology))--Stellenbosch University, 2008.