Verby Komatipoort? Rasseproblematiek in die Portugees-Afrikaanse reisverhale van Elsa Joubert - Grobler, Lizette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2005.