Afrikaans as kommunikasietaal in sy elementêre vorm by derdetaalsprekers by Hoërskool Weston - Vraagom, Elvin (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MPhil (Modern Foreign Languages))--University of Stellenbosch, 2007.