Verantwoordelikheid en die nuwe genetiese tegnologiee : filosofiese perspektiewe op die relevansie van 'n etiek van verantwoordelikheid vir morele besinning oor kloning en stamselnavorsing - Dick, Liezl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2008.