Vrese en hanteringstrategieë van Wes-Kaapse MIV/VIGS-geaffekteerde kinders en versorgers : ‘n normatiewe populasie met ‘n spesiale leefwêreld - Zwemstra, Pieter Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MSc (Psychology))--Stellenbosch University, 2008.