Bemagtigingsopleiding vir kuns en kultuur-opvoeders : implementering van tradisionele Kaapse liedere - Roux, Mignon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Mus.)--University of Stellenbosch, 2006.