Kabaret as sosiale en politieke kommentaar : 'n ontleding van die aanwending van die komiese, satire en parodie - Van Zyl, Annelie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2008.