'n Leerder met fetale alkohol sindroom in hoofstroomonderwys : die rol van die opvoedkundige sielkundige - Visagie, Gert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsig)--University of Stellenbosch, 2006.