Die vertaling van die Bybels-Hebreeuse kommunikasieleidraad hinneh in Afrikaanse Bybelvertaling : 'n verkennende studie - Coetsee, Ydalene (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Ancient Studies)--University of Stellenbosch, 2009.