Kontemporere woordkuns as teatergenre : 'n ondersoek na die aard van die vorm van die werke van enkele Stellenbosche woordkunstenaars - Hattingh, Mareli (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDram (Drama))—University of Stellenbosch, 2005.