Interaksie binne ‘n heteroseksuele studentegemeenskap : ervarings en persepsies van ‘n geselekteerde groep homo- en biseksuele studente - October, Heidi (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Sociology and Social Anthropology))--University of Stellenbosch, 2006.