Korporatiewe bestuur en die demografiese profiel van nie-uitvoerende maatskappydirekteure in Suid-Afrika - Dippenaar, Annelene (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (LLM (Mercantile Law))--University of Stellenbosch, 2007.