Antjie Krog se vertaling die sterre sê ‘tsau’: ’n deskriptiewe analise - Vosloo, Frances Antoinette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2005.