Hoekom drama? : ’n ondersoek na enkele persepsies van drama en drama-opleiding aan die Universiteit van Stellenbosch - Van Zyl, Yolande (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MDram (Drama))--Stellenbosch University, 2008.