Gotiese elemente in Francois Bloemhof se debuutroman, Die nag het net een oog - Loots, Maria Johanna (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2007.