Drempellewens : die uitbeelding van bewussyn in vyf debuutromans (tesis) en Hanna in die park (roman) - Carstens, Hester (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2007.