Die effek van twee gedeelde voorlees metodes op die drukbewustheid van 'n groep graad R-leerders - Botha, Mariette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MSL and HT (Interdisciplinary Health Sciences. Speech-Language and Hearing Therapy))--Stellenbosch University, 2008.