'n Nuwe vertaling van die Bybel in Afrikaans: ’n perspektief op die teorie en praktyk - Van Rensburg, Alta (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MPhil (Dept. of Ancient Studies) -- University of Stellenbosch, 2005.