Opvoeder as leermediator en die haalbaarheid van die nodige kompetensies soos omskryf in die Norme en Standaarde vir Opvoeders - Frolicks, Fred (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEd (Education Policy Studies))--University of Stellenbosch, 2009.