Die invloed van mensgerigte tekste op institusionele beeld : 'n ondersoek na die invloed van mensgerigtheid op institusionele beeld in vorms - Hagan, Wilmarie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2009.