'n Ondersoek na die integrasie en wisselwerking van die betekenisdraende elemente in poppeteater - Lessing, Petronella (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MDram (Drama))--University of Stellenbosch, 2009.