Chemiese karakterisering van die aroma van die heuningbosspesie Cyclopia Genistoides - Cronje, Christel (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MSc (Chemistry and Polymer Science))--University of Stellenbosch, 2006.