Die bemagtiging van vrywilligers by ‘n geloofsgebaseerde organisasie - Van der Lingen, Jolanda (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2007.