Vakdidaktiese beskouing van geselekteerde Suid-Afrikaanse vioolmusiek - Martens, Hester Susanna (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MMus (Music))--University of Stellenbosch, 2009.