Die herwinning van waaisand op Walker Bay-Staatsbos, Hermanus langs die Suidwes-Kaapse kus deur van Ammophila arenaria (L) link gebruik te maak - Reyneke, P. G. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MScFor (Forest and Wood Science))--University of Stellenbosch, 1985.