Funksionele bemagtiging van die opvoeder van volwassenes in die Wes-Kaap - Jansen, Edward Henry (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology))--University of Stellenbosch, 2009.