Catullus se Carmina in Afrikaans vertaal : ’n funksionalistiese benadering - De Kock, Annemarie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Ancient Studies)--University of Stellenbosch, 2006.