Die fasiliterende rol van die skoolbestuur in verband met die toetrede van immigrante kinders tot skole - Hermanis, Piet J. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MEd (Education Policy Studies))--University of Stellenbosch, 2005.