Verwonding, verwoording en verwerking : ŉ beskouing van Henning J. Pieterse se kortverhaalbundel Omdat ons alles is vanuit ŉ terapeutiese perspektief - Bezuidenhout, Suzanne-Louise (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2009.