Molekulere merking van Thinopyrum distichum chromosome betrokke by soutverdraagsaamheid en die karakterisering van trigeneriese (Triticum/Secale/Thinopyrum) sekondêre hibriede - Visser, Hendrik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MSc (Genetics))--Stellenbosch University, 2008.