Die standpunt van Die Burger teenoor die Suid-Afrikaanse Waarheids- en Versoeningskommissie, 1990-2003 - Baard, Marissa (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (MA (History))--University of Stellenbosch, 2007.