Multi-dimensionele perspektief op die gesinservaringe en -persepsies van manlike jeugoortreders - Geldenhuys, Philip Rudolf (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2007.