Einde van lewe besluite ten opsigte van defektiewe babas : 'n juridiese perspektief - Rossouw, Elzaan (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (LLM (Private Law))--University of Stellenbosch, 2006.