Die tegniek van geen tegniek : 'n ondersoek na kontak improvisasie in Suid-Afrika, met spesiale verwysing na die werk van Lanon Prigge en Samantha Pienaar - Joubert, Anel (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDram (Drama))—University of Stellenbosch, 2006.