Uhlalutyo lwamanqaku kalindixesha wesiXhosa ngobhalo ngokudlulileyo nangobhalo olunika ingcaciso ngokubhekisele kuhlobo lwe-genre - Simayile, Thulani Alfred (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MA (African Languages))--Stellenbosch University, 20008.