Die impak van die uitkomsgebaseerde onderwys-assesseringsbeleid op die werkslading van onderwysers - Arnold, Alvin Mark (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MEd (Education Policy Studies))--University of Stellenbosch, 2005.