Is tieners NUUS-kierig? : 'n studie om te bepaal of ’n mark vir ’n Afrikaanse jeugnuusbron bestaan - Botha, Benescke (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Journalism))--University of Stellenbosch, 2006.