Die aanloop tot en stigting van Orania as groeipunt vir 'n Afrikaner-volkstaat - Pienaar, Terisa (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (History))--University of Stellenbosch, 2007.