Kultuur en vertaling : die domestikering van die Leefstyl-Bybel vir Vroue - Fourie, Estea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--Stellenbosch University, 2008.