Die leserspersona in vyf Afrikaanse MIV/vigs-brosjures - Baitsewe, Ruth Kelebilemang (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2005.