Mediakonvergensie as internasionale fenomeen – drie Afrikaanse dagblaaie en werknemerspersepsie - De Beer, Linda (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Journalism))--University of Stellenbosch, 2006.