Ukucwaningwa kwama-atikili esiZulu ngemibiko yezindaba ezibuhlungu ezisemaphephandabeni - Nsele, Zandile Victoria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MA (African Languages))--Stellenbosch University, 2008.