'n Bedryfsielkundige ondersoek na die verband tussen akademici se werksomgewingspersepsies, werksbetrokkenheid en organisasieverbondenheid - Kotze, B. Z. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (MComm (Industrial Psychology))--University of Stellenbosch, 2007.