Die effek van die Ron Davis-program op die leesvermoe en sielkundige funksionering van kinders - Engelbrecht, Rene Jeanne (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Psychology))--University of Stellenbosch, 2005.